Destiny vs Destiny 2: Hvilke tilbagevendende spillere skal vide - Artikler

Destiny vs Destiny 2: Hvilke tilbagevendende spillere skal vide

Den 6. september kommer Destiny 2 med helt nye mekanikere og andre opgraderinger. Derfor skal du sammenligne Destiny 2 til Skæbne før du forudbestiller. Dette nye spil er mere end relanceringen Destiny The Collection var.

Disse forskelle begynder med det nye spils historie. Bungie, titelens udvikler, blev stærkt kritiseret for Skæbne's uinteressant og lidt forvirrende fortælling. Faktisk var spillets historie så mærkelig, at det skabte memes og vittigheder i måneder efter udgivelsen. Med Destiny 2, Studiet forsøger noget andet. Spillets historie er fyldt med cutscenes, der tilføjer kontekst til missioner. Det er også fyldt med stemmeaktører, som du måske genkender fra tv. For eksempel, Jakkesæt' Gina Torres spiller et af spillets hovedpersoner. Lance Reddick, fra Bosch,spiller en anden.Læs: 4 grunde til ikke at forordne skæbne 2 og 4 grunde du bør

Uden for historien er der ændringer, der gør Skæbne og Destiny 2 endnu mere anderledes. At understrege historien, Destiny 2 Importerer kun en persons billede. Det bringer ikke over deres gear. Også, Destiny 2 introducerer nye klasser og evner, der tilføjer noget variation til kampens kamp. De er beregnet til at opmuntre dig til at oprette mere end blot et tegn.

Læs: Destiny 2 Udgivelsesdato, funktioner og detaljer

Det Destiny 2 udgivelsen er bare dage væk. Her er alt, hvad du som en tilbagevendende spiller skal vide om spillet til Xbox One, PS4 og Windows-pc'er.

Alt om Destiny 2 Story

Du får din første smag af hvad der er nyt i Destiny 2 det øjeblik du starter singleplayeren. Igen er det blevet opdateret for bedre at fokusere på, hvad der sker i spiluniverset, og hvorfor disse begivenheder er vigtige. Du skal aldrig føle, at du ikke har kontekst for, hvad din karakter gør.

Denne nye historie er centreret omkring den røde legion og dens leder, Dominus. Vogterne har brugt rejsen og de beføjelser, som det giver dem til at beskytte den sidste by i lang tid. Dominus Ghaul og den Røde Legion angriber et år efter, hvad der skete i Skæbne: Stigning af jern ekspansion fordi han føler, at rejseren burde have givet beføjelser til kabalen i stedet.

Besejret har vogterne ikke andet valg end at trække sig tilbage fra den sidste by og sprede sig over solsystemet. Som de gør, kapsler Ghaul rejsende og fjerner de beføjelser, som det giver hver foresatte. Destiny 2, ifølge Bungie er en indløsningshistorie, der er mere overbevisende end den spredte, skumle historie Skæbne fortalt.

Læs: Destiny 2 Pre-Orders Hvilken udgave skal du købe?

Hvad sker der med dit skæbne 2 tegn

Ghaul og de begivenheder, der tvinger vogtere til at opgive den sidste by er direkte relateret til din in-game karakter. I stedet for at lade spillerne fortsætte med deres eksisterende Guardian, adskiller Bungie veteraner fra alt, hvad deres karakter i det oprindelige spil havde.

Kun klasse, race, køn, ansigt, hår og markering markeringer af tegn på niveau 20 eller mere og afsluttede Black Garden-missionen fra Destinys historien vil overføre. Alt andet om din karakter - og det inkluderer in-game valuta - vil forblive bag.

Destiny 2 Character ClassesHvis du beslutter dig for at forlade din gamle Guardian for at oprette en ny, skal du ikke forvente nogen nye klasser. Bungie har ikke tilføjet nogen med Destiny 2. Din karakters klasse bestemmer opgraderinger, særlige evner og underklasser, de kan håndtere.

Der er nye underklasser baseret på din karakters samlede klasse. Jægere har en ny underklasse kaldet Arcstrider. Arcstriders kan bevæge sig hurtigt, og de har et personale som et våben. Warlocks får den nye Dawnblade-underklasse til Destiny 2. Daybreak-kraften, som Dawnblade-tegnene får adgang til, slår ned fjender, mens de er i luften. Endelig er der titaner. Deres nye underklasse hedder Sentinel, og det giver dig mulighed for at beskytte din karakter mod skader med et skjold.

Læs: 5 nye skæbne 2 funktioner, der skal opgraderes til

Nye planeter og områder i Destiny 2

Forbered dig på meget forskellige omgivelser. Det er fordi du får se mere af spillet i verden end du gjorde med den første titel.

Fordi de har mistet den sidste by, er værgerne tvunget til at sprede sig blandt de andre beboelige områder i solsystemet. Titan og Io, to moons der ikke var tilgængelige i det oprindelige spil er steder, du kan besøge i Destiny 2. Titan er Saturnens Måned, og jeg drejer rundt Jupiter. Der er en ny planet kaldet Nessus, som du kan besøge med din Guardian.

Den europæiske dødszone, en slags farlig, ingenmans land, der var et konkurrencedygtigt multiplayer-kort i det oprindelige spil, er et helt socialt område i Destiny 2. Dette område omfatter et nyt dedikeret socialt rum kaldet The Farm. Bungie gav spillerne deres første kig på denne udvidede multiplayer zone under Destiny 2 Beta til Xbox One og PS4.

Bungie planlægger at tilføje nyt indhold med 2 store udvidelser, der kommer efter lanceringen af ​​spillet.

Læs: Destiny 2 DLC Release Hvad kan man forvente

Nye eventyr til skæbne 2

Forvent at besøge de fleste af disse steder, når du går på eventyr. Det er det officielle navn for hvad du virkelig ville overveje sidemissioner. Disse missioner kommer fra tegn i spillet, som du ikke kan kontrollere, og de fokuserer meget på udforskning, ifølge Bungie. Hver verden, du besøger, har en chef, som du måske må kæmpe for at gøre krav på ny rustning og våben. Patruljer vender tilbage fra det oprindelige spil, men de er lettere at finde takket være større kort.

En af de største ændringer du kan forvente er Destiny 2 s manglende tvangsbanebesøg. Det vil sige, du behøver aldrig at gå i kredsløb før du kan gå til et andet sted i spillet for at udforske. Dette frustrerer Skæbne spillere selv i dag.

Store ændringer for krukkenEndelig er der nogle meget store ændringer i Crucible, og de vil tage nogle vænne sig til. Nogle af disse ændringer hjælper spillerne med at finde kampe lettere. Andre er designet til at bedre balance online kamp i spillet. Der er også nogle nye multiplayer modes at vælge imellem.

Hver spiltilstand i Destiny 2 har kun otte spillere opdelt i to hold. Det er en stor ændring fra spiltilstandene i den oprindelige titel. De krævede seks eller tolv samlede spillere. Enhver spiltilstand, der ikke fungerede godt med denne nye begrænsning, er blevet slettet.

Nedtælling er en af ​​de nye online konkurrencedygtige tilstande, du kan prøve, når du får din kopi af Destiny 2. Hvert hold har en base, og dit mål er at plante din bombe i det andet holds base eller forsvare din base fra dine modstandere. Efter at bomben er plantet, ændres indsatsen. Holdet, der plantede bombe, skal forsvare det, indtil det detonerer.

I Survival skal du og dit team overleve så lang som muligt uden at løbe tør for liv. Alle deler samme antal liv.

Nu hvor du har en generel ide om hvad du kan forvente af Destiny 2, Sørg for at placere din Destiny 2 Forudbestil nu. Spillet lanceres på PS4 og Xbox den 6. september. PC-versionen af ​​titlen starter ikke før 24. oktober.

4 grunde til ikke at forordne skæbne 2 og 4 grunde du bør

Forordre om at få tidlig adgang til Destiny 2 Beta


Spillere der placerer a Destiny 2 forudbestilling vil ikke bruge timer til at downloade de filer, de har brug for til Destiny 2 Beta. De får tid med spillet, før det åbnes for offentligheden.

Det Destiny 2 Beta åbner til pc-afspillere den 28. august for alle, der forudbestiller en pc-kopi af spillet. Den åbne beta starter den 29. august, og alle vil forsøge at spille spillet da.

Åben betas kommer med hikke, og spillere skaber lange belastningstider ved at forsøge at spille på samme tid. Det tager også lang tid at hente de nødvendige filer gennem Blizzard Battle.net-softwaren.

Læs: Destiny 2 Beta: 5 ting at vide