Clash of Clans December Update: 6 Detaljer for spillere - Artikler

Clash of Clans December Update: 6 Detaljer for spillere

Den enorme December 2015 Clash of Clans opdatering er endelig her, som blev ryget for at blive frigivet den 7. december, men ankom den 10.. De sidste par uger har vi fået mange spændende detaljer om, hvad der kommer, og nu har vi endnu flere nyheder om at bruge mindre perler til at øge, nye tropper og meget mere.

Den 23. november startede Supercell sine to uger med sneak peeks, som sluttede den 7. december. Clash of Clans er et af de mest populære mobile spil på planeten, og dette er en spilskiftende opdatering for alle spillere. Derfor har den haft så meget opmærksomhed som for sent.

Læs: 10 Fælles Clash of Clans Problemer og løsninger

Som vi allerede ved, handler denne opdatering primært om rådhusniveau 11, større kort og en 3. helt til spillere, men det er kun et lille stykke af puslespillet. Faktisk har udviklerne i løbet af de seneste 10 dage afsløret mange ændringer, herunder seks eller flere i de seneste dage, og nedenfor vil vi forklare nogle af de ændringer, som spillerne nu ser.Det bliver mere og mere klart, at dette er en af ​​de større opdateringer i Clash of Clans 'historie, undtagen for TH10 spillere. Samtidig leverer det nyt indhold til maxed out spillere, der har haft det i næsten tre år. Udviklerne fortsætter med at opdatere spillet hvert par måneder med ændringer, nye funktioner, Clan Wars, flere niveauer for at nå og mere for at holde interessen på en all-time høj, og det er det der skete i denne måned.

Med opdateringen her kan brugerne forvente at se nogle Town Hall niveau 11 spillere, en 3. helt, et større kort, en stærk ny defensiv bygning til TH11 spillere og mere.Så i de sidste 7-10 dage har virksomheden afsløret ændringer i skærmsystemet, en ny landsbyvagt mulighed, hvor vi kan slukke spillet uden frygt for at blive angrebet, for hurtige pauser. Samt en personlig pause, hvor brugerne ikke kan spille i mere end tre timer ad gangen, for at slippe af med cheaters, der har deres baser "altid online" under matchmaking, for at nævne nogle få.

Rådhuset sniping ikke længere giver brugerne en sejr, eller forsvareren et skjold. Loot-systemer er ændret, trofæer er lettere at tjene, og det er bare en lille smule af opdateringen. Det handler om at komme tilbage til det grundlæggende, som kæmper og angriber. Ikke gemmer sig bag billige skjold, sjældent spiller og opdatering til lejligheden. Nu kan vi kæmpe mere, når vi vil, og endda angribe gennem et skjold og ikke miste det. Det lyder godt, ikke?

Læs: Oplev et sammenstød af Clans Raid i første person (360 graders video)

Derefter lærte vi, at brugere vil være i stand til at donere magi til kollegaer, sammen med tropper, og der vil være et redesignet donationsvindue. Derefter er de mere spændende ting, Wizard Tower niveau 9 og større lager niveau 12 bygninger, der kan holde 10 millioner, i stedet for 8 millioner. Vi har også et nyt laboratorieniveau 9, for at opgradere alt højere. Desværre er alle de opgraderede tropper, stavfabrikken, 3. helt og tårnstårne ​​kun tilgængelige for Rådhus niveau 11.

Ikke så mange tropper modtog opgraderinger som vi forventede, men boosts er billigere, og nogle pengebesparende tilføjelser er blevet inkluderet. Slideshowet nedenfor går over de seneste meddelelser.

Ekstra forsvar ved TH11


Tidligere i ugen bekræftede udviklerne, at en del af opdateringen vil bringe masser af nye bygninger til rådhus 11. Hvis de E.A.G.L.E defensive bygning vi så i oktober ikke var farligt nok, vil rådhus 11 blive meget hårdt.

Rådhuset 11 spillere vil få en fjerde x-bue, sammen med en anden kanon, Archer Tower og Wizard Tower. I det væsentlige giver mulighed for tonsvis af forsvar, hvilket gør dem ekstremt svære at tage ned. Forhåbentlig vil den 3. helt og opgraderinger på tværs af tavlen hjælpe TH10 spillere med en chance for at besejre en 11, men det ser ikke sandsynligt ud på dette tidspunkt.

TH11 spillere vil have store baser, sandsynligvis flere vægge og mange nye forsvar at købe, spare på og langsomt opgradere.