Skift dit Apple ID nu: Hackere fjerner låsning af Mac'er - Artikler

Skift dit Apple ID nu: Hackere fjerner låsning af Mac'er

Hackere fjerner automatisk Mac'er ved hjælp af et Apple ID og en adgangskode, selv med to faktor godkendelse aktiveret. Enhver, der genbruger et kodeord som deres Apple ID-adgangskode og en anden adgangskode, bør omgående ændre deres Apple ID-adgangskode.

I løbet af den sidste uge, og med en uptick i de sidste 24 timer, viste flere rapporter om fjernt låste Mac'er fra brugere, selv med to faktor autentificering aktiveret. Hackerne ser ud til at bruge Find My iPhone-tjenester til at se en liste over Mac'er og låse dem med en adgangskode. Du har i øjeblikket ikke brug for den to faktor godkendelse til at logge ind på Find My iPhone og lægge en lås på en enhed.Et eksempel på meddelelsesbrugerne ser eksternt, når de er låst ud af deres Mac. Foto via @bunandsomesauce

Når den er låst, ser brugerne en anmodning om at sende det tilsvarende beløb på $ 50 i bitcoin til en adresse, og derefter vil hackeren dele den sekscifrede kode, der kræves for at låse Mac'en op. Apple arbejder med nogle af de brugere, der beskæftiger sig med problemet. Du kan se nogle af nedenstående rapporter.

Jeg er blevet hacket og låst ud af min MacBook gennem iCloud. Jeg skal sværge meget højt. https://t.co/8gV10g84Vp

- Daryn Egan-Simon (@darynsimon) 18. september 2017

Så en hacker fik adgang til min iCloud konto (på trods af tofaktor tilladelse) mens jeg sov i morges.

- Jason Caffoe (@ jcaffoe) 20. september 2017

Mit MACBOOK LOCKED JEG SELV. HVAD FUCKEN.

- Reza 2.0 (@verysmolsnek) 20. september 2017

Min MacBook er blevet låst og hacket. Nogen hjælper mig med @apple @AppleSupport pic.twitter.com/BE110TMgSv

- Onkel Rico (@bunandsomesauce) 16. september 2017

Hvis du måske har genbrugt din Apple ID-adgangskode på et andet websted, er det nu meget godt at ændre dit kodeord. På dette tidspunkt ser det ud til, at Apple-servere ikke er hacket, men hvis du har brugt denne adgangskode andetsteds, er det kun et spørgsmål om at prøve den rigtige kombination på værktøjet Find My iPhone.

Apple beskriver, hvordan du kan ændre din Apple ID-adgangskode på en computer eller på din iPhone eller iPad. Nu er det godt at bruge Safari-adgangskoder, Lastpass, 1Password eller et andet værktøj til at oprette et sikkert Apple ID-kodeord.