Black Ops 3: 7 Ting du skal vide efter jul - Artikler

Black Ops 3: 7 Ting du skal vide efter jul

Hvis du åbnede Black Ops 3 til jul, så skal du vide om spillet, herunder hvad du skal gøre, hvis du løber ind i problemer, hvor du skal se om du ikke fik spillet og brug for en aftale samt tips at være en bedre spiller. Der var ingen dobbelt XP weekend, og vi kan ikke se en til efter nytårsdag.

Dette er hvad nye købere har brug for at vide om Call of Duty: Black Ops 3 og hvad du måske vil vide, hvis du fandt Black Ops 3 i en pakke på jul eller købt den siden.

Black Ops 3 er over en måned gammel, og der er allerede spillere, der leveler op til Master Prestige og til de nye højere niveauer. På trods af nogle serverproblemer er det uden tvivl en af ​​de bedste Call of Duty-spil til dato, og det er nemt det bedste på den nuværende generation af Xbox One og PS4.

Læs: Black Ops 3 våbenændringer ankommer inden jul

I dagene efter jul så vi en masse nye spillere at oversvømme serverne, og mange af dem kørte ind i problemer, og mange andre modtog en hård velkomst fra krydrede spillere, der brugte manglen på wallrunning og specialistkundskab til at tørre gulvet med, hvad mange kaldte JulenummerHvad du behøver at vide, hvis du giver eller får Black Ops 3 til jul.

Uanset om du kigger på at købe Call of Duty: Black Ops 3 til dig selv eller give det som en gave denne feriesæson, er der nogle ting, du bør huske at maksimere det sjovt og minimere den tid, der bruges, og venter på, at spillet skal installeres og opdateres at downloade.

Dette er de oplysninger, du har brug for at vide, hvis du har modtaget spillet som gave eller hvis du køber den i denne uge med din ferie kontanter. Vi hjælper dig med at gemme, løse problemer og give tip om vigtige detaljer.

Springe jul, men håber på Black Ops 3 Double XP nytår TreatDer er ingen Christmas Black Ops 3 Double XP weekend, for at hjælpe dig med at levelere hurtigere. Selv om der altid er håb om et nytårsaftal med dobbelt XP, der gør det tid for arbejde og skole, er der endnu ikke bekræftet noget.

Treyarch tilbød Double XP på Thanksgiving weekend, men hidtil er der ingen omtale af Call of Duty Double XP weekend rundt om julen, der vil give nye spillere mulighed for at komme hurtigere op. Med Double XP kan du låse nye våben, scorestreaks, specialister og taktiske elementer hurtigere op.

Selv uden en Double Xp weekend vil der være mange nye spillere, så du kan muligvis nivellere hurtigere blot ved at tage ud af andre nye eller uerfarne spillere. Glem ikke at bruge vores Black Ops 3 Guide til at lære om wallrunning og andre tips.