Bedste Samsung Galaxy Note 8 Deals - Artikler

Bedste Samsung Galaxy Note 8 Deals

Disse er de bedste Galaxy Note 8 tilbud til dem, der ønsker at købe Samsungs store phablet. For at hjælpe dig med at spare penge nedenfor er en løbende opdateret liste over de bedste tilbud eller gratis tilbehør. Som frigivelsen fortsætter, så gør tilbudene. Herunder en gratis Gear VR, gratis DeX station, og masser af rabatter.

Galaxy Note 8 er tilgængelig nu på alle større luftfartsselskaber i USA og rundt om i verden. Du kan finde den hos forhandlere af Target, Best Buy, Wal-Mart og Sam's Club. Ikke at nævne Samsungs egen hjemmeside.

Læs: 10 Bedste Galaxy Note 8 Screen Protectors

I starten fik hver køber deres valg af to gratis gaver. Nu et par måneder senere er disse tilbud væk. Når det er sagt, er der stadig flere muligheder fra operatører, Samsung selv, Best Buy og andre. Sådan kan du spare nogle penge.Disse er de Galaxy Note 8 tilbud, du vil vide om. Best Buy og Sam's Club har den bedste mulighed hidtil, men vi forventer mere i de kommende uger. Derudover har T-Mobile den laveste pris ud af alle fire store amerikanske luftfartsselskaber. De spørger $ 930 direkte eller månedlige betalinger. Til sammenligning er Galaxy Note 8 $ 960 fra Verizon og $ 951 på AT & T. Når du køber den fra Best Buy på T-Mobile, betaler du kun $ 780.

Samsung Galaxy Note 8 Deals

Første ting først er Samsung deal. Som forventet har Samsung nogle gratis varer til alle, som vi nævnte ovenfor. Hvis du forudbestiller Galaxy Note 8 mellem 24. august og 24. september, får du en af ​​to gratis gaver. Denne aftale er udløbet, men Samsung tilbyder stadig nogle gode incitamenter, du kan se nedenfor.Mens den gratis trådløse opladningsaftale ikke længere er tilgængelig, har Samsung andre til at tage plads. Køb nu Galaxy S8, Galaxy S8 + eller Galaxy Note 8, og få dit valg af to gratis gaver. Samsung giver hver køber et gratis Gear VR-headset med en motion controller, eller Samsung DeX dock. Sidstnævnte docker noten 8 og gør din telefon til en fuld desktop-lignende oplevelse. Vælg fra enten mulighed på Samsung.com

Best Buy Galaxy Note 8 Deals

Næste, og nok den bedste aftale, vi har fundet hidtil, er besparelserne fra Best Buy-butikker. Du skal blot købe eller forudbestille Galaxy Note 8 fra Best Buy, og du sparer $ 150. Dette er i tillæg til de gratis gaver ovenfor, og oven på alle tilbud, som luftfartsselskaber kan eller ikke kan tilbyde.

Den måde, dette virker på, er at du køber Galaxy Note 8 i en Best Buy-butik på den valgte transportør. Men i stedet for at betale $ 40 om måneden på Verizon eller $ 32 om måneden i 30 måneder hos AT & T, bedes Best Buy blot betale mindre hver måned. Her er prisen fra Best Buy, der sparer hver køber $ 150 på Samsungs nye telefon. Du sparer ikke $ 150 med det samme, du sparer det over tid ved at betale mindre hver måned.Best Buy spørger mindre end hver operatør, og sparer dig $ 150 fra note 8

Du kan stadig handle ind i en kvalificerende enhed til rabat hos Verizon, eller få rabat på andre Samsung-produkter, der sælges af AT & T, når du køber hos Best Buy. Alle muligheder fra transportvirksomheder overføres. Læs videre for carrier-specifikke tilbud.

Best Buy tilbyder også den ulåste version af Galaxy Note 8 den 15. september med 24 måneders finansiering.

AT & T Galaxy Note 8 Deals

I en begrænset periode, når du køber en AT & T Galaxy Note 8 og får DirecTV, får du $ 750 i kredit tilføjet til din AT & T-konto. Dette går til en anden Galaxy Note 8 (eller en hvilken som helst Galaxy-enhed) gratis. Betydning dig grundlæggende få $ 750 helt gratis. Som et resultat vil en anden note 8 på AT & T kun koste dig omkring $ 200. Selv om dette kræver et abonnement på DirecTV.Et andet aspekt af denne aftale er muligheden for at købe et Samsung HDTV til $ 500, når du får en Note 8 og DirecTV fra AT & T. Dette gælder faktisk for enhver Galaxy S8, S8 +, S8 Active eller Note 8.

Derudover vil AT & T give dig op til $ 200 fra Galaxy Note 8 med en gyldig smartphone-indkøb. Og endelig kan du også få en gratis Galaxy Tab E, når du køber den nyeste Galaxy online fra AT & T.com.

Verizon Galaxy Note 8 Deals

Desværre har Verizon kun få måder at spare penge på, ikke nogen egentlige tilbud. Køb Galaxy Note 8 på en enhedsbetalingsplan og indskrive en godkendt smartphone for chancen for at spare op til 50% rabat. Denne rabat varierer afhængigt af enhedens handelsværdi.Derefter vil Verizon give alle, der køber Note 8, Samsung Gear S3 smartwatch for $ 100 off. Glem ikke, du er stadig berettiget til de gratis gaver fra Samsung nævnt øverst på siden, når du køber note 8 fra en transportør. Dette gælder for alle, ikke kun Verizon.

Sprint Galaxy Note 8 Deals

Næste er nogle potentielle tilbud til dem på Sprint. Og mens de har en temmelig overbevisende mulighed, skal du huske, at Sprint betalingsplaner er en "leasing", og du ejer ikke Galaxy Note 8. I stedet kan du efter 18 månedlige betalinger betale den resterende saldo og eje telefonen , handler det ind for den næste Galaxy, eller bare fortsæt med at foretage månedlige betalinger, indtil du beslutter dig for, hvad du skal gøre.

Det er ikke den bedste mulighed rundt, men hvis du planlægger at opgradere en gang om året, er det muligvis en fantastisk måde at spare penge på. Skift til Sprint og lej Galaxy Note 8, og du betaler kun $ 20 om måneden for 18 Flex Lease betalinger. Dette er 50% rabat på, hvad almindelige kunder betaler for telefonen. Efter de 18 betalinger handler den ind for Galaxy Note 9 eller noget andet.Derudover tilbyder Sprint noget, der hedder Galaxy Forever-programmet, hvor efter kun 12 betalinger på 20 dollar om måneden kan du handle i Note 8 for noget nyt, som Galaxy S9 eller Note 9. Dette ender med at være billigere end andre luftfartsselskaber, du bare vil faktisk ikke eje telefonen. Læs mere om Sprint leasingbetingelser her. Sprints hjemmeside påberåber forudbestillingsskib fra den 5. september, så det kan komme tidligere end udgivelsesdatoen.

T-Mobile Galaxy Note 8 Deals

En af de bedste tilbud, vi har set hidtil, er fra T-Mobile. Ikke alene er uncarrier spørger den laveste pris, kun $ 930, men de tilbyder den til $ 130 off i begyndelsen af ​​november. På T-Mobile er Galaxy Note 8 $ 30 pr. Måned i 24 måneder efter en $ 210 nedbetaling.

I en begrænset periode køb Galaxy Note 8 hos T-Mobile og få $ 200, når du bruger Samsung Pay. Dette er oven på den allerede lave pris og prisfald på $ 130. Når du har fået notatet 8 til at tilmelde dig Samsung Pay, skal du tilmelde dig bonusprogrammet, og du får $ 200 kredit til at bruge overalt.US Cellular Galaxy Note 8 Deals

En anden potentiel mulighed for nogle brugere i udvalgte regioner er at købe Galaxy Note 8 fra US Cellular. Denne mindre regionale luftfartsselskab vil give dig 300 dollar fra Galaxy Note 8, hvis du skifter til dem fra enhver konkurrerende transportør. Så hvis US Cellular er tilgængelig, hvor du bor, så husk og få Galaxy Note 8 for kun $ 650.

US Cellular har også ubegrænset tale-, tekst- og dataplaner, der starter med kun $ 40 om måneden, hvis du tilmelder dig med fire linjer.

Andre detaljer

Efter september udgivelsesdato havde Samsung og dets parterned masser af tilbud og rabatter. Og mens de fleste af dem er afsluttet, tog andre deres plads. Du kan stadig finde store besparelser fra Samsung, T-Mobile, Best Buy og andre forhandlere.

Derudover forventer vi flere rabatter i de kommende uger og måneder. For ikke at nævne kampagner til Black Friday, og så andre som vi skubber ind i ferie shopping måneder. Igen opdaterer vi løbende dette indlæg med alle Galaxy Note 8-tilbud, som de er annonceret. Få en i dag.