8 bedste MacBook Air alternativer - Artikler

8 bedste MacBook Air alternativer

Der er MacBook Air-alternativer, der tilbyder billigere priser, mere batterilevetid, mere lagerplads og flere muligheder. Mange af disse er laptops til Windows, men der er en anden Mac laptop til at tænke på, da du ser på at købe MacBook Air. Vi inkluderer også en iPad og en Chromebook, som kan være gode muligheder for nogle brugere sammen med high-end tilbud fra Razer, HP og Dell.

Den nye MacBook Air er en fantastisk enhed. Apple tilbyder i sidste ende en retina-skærm og moderne internalsystemer efter mange år at lade MacBook Air dvæle. Dette gør det til et fremragende valg for mange brugere, men det er ikke det bedste valg for alle.

MacBook Air-alternativer omfatter en række billigere muligheder, men du vil også finde masser af tilsvarende prissatte og endda nogle få dyrere muligheder, der kan gøre jobbet bedre for dig. Uanset hvad du køber, skal du faktorere i at bruge lidt mere på tilbehør. I modsætning til Surface Pro 6 behøver du ikke at betale for et tastatur og en stylus med MacBook Air, men du skal overveje dette med et af vores alternativer.Her er de bedste Macbook Air-alternativer.

Alle disse MacBook Air-alternativer varer hele dagen, har nok strøm til at håndtere browsning, kontoropgaver, streaming af medier og andre regelmæssige aktiviteter. Du får en bred vifte af tilslutningsmuligheder med mange, herunder flere porte end MacBook Air.

Læs: Bedste MacBook Air Tilbehør

Nogle af de bedste MacBook Air-alternativer kan have startet som MacBook Air kloner tilbage på dagen, men de har ført vej i de sidste mange år og tilbyder spændende funktioner, som du ikke kan finde på din MacBook Air som en Windows Hello kamera. Du finder fingeraftrykslæsere og stemmeassistenter på de fleste af disse modeller, og der er et par, som du kan købe med LTE, så du altid er forbundet uden brug af et hotspot eller en kaffebar WiFi.

Hvis du kigger på MacBook Air-alternativer på grund af prisen, skal du se på de nyeste MacBook Air-tilbud, der reducerer $ 80 fra den nyeste model hos Amazon og tjekker ind på Apple-studentrabatterne. Du kan også tjekke Best Buy-studentrabatterne for at spare på en ny bærbar computer. Det er for tidligt at finde renoverede MacBook Air-modeller med en retina-skærm, og selv med billigere priser på ældre modeller, bør du ikke købe den nuværende afgrøde af renoverede MacBook Air-modeller. De er simpelthen for gamle til at være værd at betale så meget. Du bør tjekke finansieringsmuligheder, hvis du har brug for at finde en billigere måde at købe et MacBook Air eller MacBook Air alternativ på, eller spar op for en ny model.

Bedste MacBook Air Alternativer

  1. Dell XPS 13 - Start fra $ 849 hos Dell, Best Buy & eBay
  2. HP Specter X360 - Start fra $ 1,049 ved HP, Best Buy & eBay
  3. MacBook Pro 13 - Begyndende på $ 1,198 B & H Foto, Amazon Best Buy, Apple & eBay
  4. Lenovo ThinkPad X1 Carbon - Start fra $ 1,091 ved Lenovo, Amazon, Best Buy & eBay
  5. Razer Blade Stealth - Begyndende på $ 1,399 hos Razer, Amazon, Best Buy & eBay
  6. Microsoft Surface Laptop 2 - Fra $ 799 hos Microsoft, Best Buy, Amazon og eBay
  7. iPad Pro - Fra $ 799 Apple, Best Buy, B & H Photo & eBay
  8. Samsung Chromebook Pro - starter på $ 499 hos Best Buy, Amazon & eBay

Dell XPS 13 - Begyndende ved $ 849Dell XPS 13 er et af de bedste MacBook Air-alternativer, du kan købe.

Dell XPS 13 er en tynd og lys og en af ​​de mest populære MacBook Air-alternativer, du kan købe. Den er tilgængelig fra $ 849 op til $ 1600, afhængigt af hvad du har brug for.

Der er mange muligheder at vælge imellem i forhold til MacBook Air, og du kan finde den på Best Buy eller tilpasse den hos Dell. Vi elsker denne model på grund af Infinity Edge-skærmen og de høje opløsningsmuligheder.

Vi anbefaler at gå med mindst et trin op fra basismodellen, så du får 8 GB RAM og en 256 GB SSD. Dette er de minimumsbehov, som de fleste brugere skal bruge.

XPS 13 er 2,67 pund, har en 13,3 tommer skærm, der er tilgængelig i 4K med touch, hvis du vil have den ekstra opløsning og funktioner. XPS 13 batterilevetid er op til 19 timer og 46 minutter på modellerne med en 1080P display.

Den leveres med et års mail i garantiservice standard. Du kan tilføje op til fire års premium support med AppleCare som dækning.

Starter fra $ 849 hos Dell, Best Buy & eBay

HP Specter X360 - Begyndende på $ 1.049HP Specter X360 er en fremragende mulighed med en berøringsskærm, og det bliver til en tablet.

HP Specter X360 er et fantastisk MacBook Air-alternativ, der er tilgængeligt i en række konfigurationer, og at du endda kan få en 4K berøringsskærm.

Vi har en komplet vejledning, som HP Specter x360 kan købe, og du kan finde mange tilbud og muligheder, der passer til ethvert budget. Du kan vælge en på Best Buy, eller du kan konfigurere din egen model hos HP og få en, der passer til dig.

13,3-tommers skærm ser godt ud, og du kan vælge en 1080P eller en 4K-indstilling. I modsætning til MacBook Air kan du bruge denne i telttilstand eller helt åben som en tablet. Nogle modeller leveres med en aktiv stylus.

HP Specter X360 pakker i op til 16 timer og 45 minutters batterilevetid på FHD-skærmen, og den er stadig meget bærbar på 2,76 pund. Den leveres med et års garanti standard, og du kan købe en udvidet fra HP.

Begyndende ved $ 1,049 hos HP, Best Buy & eBay

MacBook Pro 13 - Begyndende på $ 1.198Tjek den 13-tommers MacBook Pro, før du køber en MacBook Air.

MacBook Pro er uden tvivl det bedste MacBook Air-alternativ, hvis du vil blive på MacOS. Dette er en tynd og lys bærbar computer, der får næsten lige så meget batterilevetid og giver lidt mere strøm. Der er en prisforskel på $ 100, og du kan altid søge efter en renoveret model, hvis du vil gemme på en MAcBook Pro.

Du kan også få det med TouchBar, hvis du vil have den funktion, eller spring den over. Men hvis du hopper over TouchBar, slipper du også ud på TouchID, som faktisk er praktisk.

2018 Macbook Pro er stort set den samme størrelse som MacBook Air. Pro er en fjerdedel pund tungere og tyndere overalt end MacBook Air. MacBook Pro-skærmen er lysere og har et bredere farveskala og mere processorkraft. Du får 12 timers web browsing på MacBook Air, og kun 10 timer på MacBook Pro.

Køb MacBook Pro på B & H Photo, Amazon Best Buy eller Direkte fra Apple fra $ 1.299. B & H Photo tilbyder ofte $ 50 til $ 150, og Amazon tilbyder MacBook Pro til $ 101 off. Du kan også finde tilbud på eBay.

Lenovo ThinkPad X1 Carbon - Begyndende på $ 1.091En MacBook Air med et fantastisk keyboard og Windows? Dette er din notesbog.

ThinkPad X1 Carbon 2018 er en fantastisk tynd og lys bærbar computer, der har et bedre tastatur, end du finder på MacBook Air. Du får også god batterilevetid og hurtig opladning.

Du kan få en række forskellige skærmoptioner, herunder en smuk HDR-indstilling, der ser simpelthen fantastisk ut. Du kan få flere skærm muligheder, men hvis du har råd til det, gå med HDR. den 14-tommer skærm er lidt større end MacBook Air, men den samlede størrelse er ikke meget anderledes. X1 Carbon er en kvart pund lettere end MacBook Air.

Batteriet er klassificeret i 15 timer, og hvis du har brug for mere 60 minutter på en oplader, får du 80% batterilevetid - det er 12 timers strøm. Du kan også bruge Cortana til talekontrol med en cool 360 graders mikrofon, der kan høre dig selv bag computeren og på tværs af rummet. Læs vores ThinkPad X1 Carbon 2018 anmeldelse for mere.

X1 Carbon 2018 starter på $ 1.091 ved Lenovo, Amazon, Best Buy & eBay.

Razer Blade Stealth - Begyndende på $ 1.399Dette er et fantastisk MacBook Air alternativ til spillere.

Razer Blade Stealth er MAcBook Air-alternativet, du skal tjekke om spil er dine ting, eller hvis du har brug for mere strøm til videoredigering og andet arbejde.

Du kan få Razer Blade Stealth med op til en 4K skærm, og den kommer med et Chroma tastatur, der lyser op i en bred vifte af farver. Indenfor står du op til NVIDIA GeForce MX150 4GB grafik og den nyeste Whiskey Lake Intel Core i7 processor.

Razer lover op til 13 timers batterilevetid. Windows Hello-kameraet gør det nemt at logge ind, og det er eksternt GPU klar, så du kan tilslutte dit skrivebord for at få adgang til endnu mere strøm uden at købe en separat maskine.

Med vægte fra 2,82 til 3,04 pund og en 13,3 tommer skærm handler det om samme størrelse og vægt som en MacBook Air, med mere strøm.

Starter hos $ 1,399 hos Razer, Amazon, Best Buy & eBay.

Microsoft Surface Laptop 2 - Fra $ 799Få den samme behandling med første part, men med Windows om bord.

En af de store fordele ved MacBook Air er den første fest support og opmærksomhed på detaljer. Hvis du kan arbejde på Windows, er Surface Laptop 2 en fantastisk mulighed, der indeholder mange af disse fordele, og det er også tyndt og let.

Med en 13,5-tommers høj opløsnings touch-display, der understøtter Surface Pen, får du en smuk skærm, som kan gøre meget mere end MacBook Air Retina Display kan. Du får mange muligheder for opbevaring og RAM med lignende specifikationer til MacBook Air. Surface Laptop 2 batteriets levetid er klassificeret i 14,5 timer. Du får Windows Hello support, og du kan også bruge Surface Dial-skærmen med Surface Laptop 2.

Microsofts Surface Laptop 2 fås i flere farver, vejer 2,76 til 2,83 pounds og er ens i overordnet størrelse til MacBook Air.

Starter fra $ 799 hos Microsoft, Best Buy, Amazon & eBay

iPad Pro - Fra $ 799Vi valgte iPad Pro i stedet for MacBook Air. Det kan også være den rigtige fit for dig også.

IPad Pro er et fantastisk MacBook Air-alternativ, hvis du er villig til at foretage nogle ændringer i, hvordan du arbejder, og også at investere i et tastatur en Apple Pencil.

I stedet for at købe MacBook Air købte jeg 12,9-tommer iPad Pro, Smart Keyboard Cover og Apple Pencil, som var på samme pris som at købe en tilsvarende udstyret MacBook Air.

Med iPad Pro får du en smuk storskærm, et væld af iOS-apps og en berøringsskærm. Du kan også få iPad Pro med LTE inkluderet til altid tilgængelig tilslutning. Du skal bruge Apple Pencil i stedet for en mus, hvorfor jeg anbefaler det.

Jeg bruger iPad Pro til at skrive og redigere 4K video. 2018 iPad Pro er meget kraftfuld og redigerer video meget hurtigt.

Jeg savner det baggrundsbelyste tastatur i MacBook Air, men tredjepartsindstillinger vil snart tilføje dette. IPad Pro leverer ikke webbrowsning på skrivebordsniveau, som kan være en ophængning for nogle brugere, men som en anden maskine for mig er det meget godt.

Fra $ 799 på Amazon, Apple, Best Buy, B & H Foto og eBay

Samsung Chromebook Pro - starter med $ 499Tjek en Chromebook og se, om det er en bedre mulighed end en MacBook Air.

Det er også værd at udforske Chromebooks, da du leder efter en tynd og lys bærbar computer. Selv om det måske ikke går tå til tå med MacBook Air på alle tæller, kan det være en bedre billigere mulighed for nogle brugere.

Med Samsung Chromebook Pro får du mindre RAM og Storage end MacBook Air, men det er designet med brugere, der arbejder bruger næsten hele deres tid på nettet.

Du får en 12,3 tommer 2400 x 1600 berøringsskærm, evnen til at vende skærmen over og folde den til at bruge som en tablet og det er 2,4 pund, hvilket er lettere end MacBook Air.

Med Chromebook Pro får du kun 32 GB ombordlagring, men du får 100 GB gratis Google Storage og det understøtter micro SD-kort til at udvide lagerpladsen. Det er ikke det perfekte MacBook Air-alternativ til alle, men for nogle brugere er det en fremragende pasform.

Starter på $ 499 hos Best Buy, Amazon & eBay