6 Bedste apps til at styre enhver Android-enhed fra din pc - Artikler

6 Bedste apps til at styre enhver Android-enhed fra din pc

Denne vejledning forklarer, hvordan du styrer enhver Android-enhed fra din computer. Derefter deler vi en liste over de bedste apps til at styre Android fra en pc eller Google Chrome. Giver dig flere måder at multitask og gør mere med din telefon og tablet.

Der er flere forskellige grunde til at bruge en computer til at styre din Android-enhed. Uanset om det afspilles spil eller apps på en større skærm eller sende sms'er fra en computer. Du kan endda gøre dette for at spille Android-spil med et tastatur og en mus.

Læs: Sådan styrer du din Mac med Android-enheder

Derudover er dette et godt tip til forretningsbrugere eller lærere, der deler e-mails og præsentationer på den store skærm. Jeg gør dette for at spille Clash of Clans på en 30-tommers skærm. Du finder flere apps med denne funktionalitet, og hver enkelt har lidt forskellige funktioner eller kontroller.

Husk at installationsprocessen er anderledes afhængigt af hvilket program du downloader. Nogle som Samsungs sidesynk er enkle, mens andre tager lidt længere tid. Og ja, de fleste apps på vores liste giver dig mulighed for at styre Android fra en Mac. Du kan endda bruge apps som Vysor til at spejle Android inde i Google Chrome Browser, så det virker på ethvert operativsystem.

Bedste apps til at styre Android fra en computer

  • ApowerMirror
  • Vysor til Chrome
  • VMLite VNC
  • MirrorGo
  • AirDroid
  • Samsung SideSync
  • TeamViewer QuickSupport

Hver af disse apps deler din hele Android-oplevelse på en computer. Uanset om det bare afspejler skærmen eller giver dig fuld adgang til at sende beskeder, styre skærmen og gøre mere med din enhed. Du kan endda gøre dette for at spille Fortnite i din stue.

APowerMirror

For det første er ApowerMirror, et kraftfuldt program, der giver dig absolut kontrol over alle aspekter af Android fra en computer. Dette vil lade dig spejle din Android-telefon eller tablet og styre den med et tastatur og en mus. Du kan også bruge ApowerMirror til at tage skærmbilleder, optage din telefonskærm og meget mere.

Der kræves ingen adgang til root eller jailbreak, og det fungerer på enhver Android-enhed. Min favorit aspekt er den hurtige forbindelse via USB eller WiFi.

Opsætning tager kun et par minutter. Du skal bare downloade appen til både din Android-enhed og pc eller Mac, så start den og følg vejledningen. Slut din Android ved hjælp af et USB-kabel eller til samme WiFi-netværk som din computer. Åbn ApowerMirror på din Android og tryk på Start nu.

Læs: 10 Bedste Android Emulatorer til PC

Hele grænsefladen er ren, glat og nem at bruge. Tryk på værktøjslinjen ud til siden for tonsvis af kontroller og muligheder. Giv denne app et forsøg i dag.

Vysor til Google Chrome

Muligvis er et af de mest populære værktøjer til at få Android på din computer Vysor, hvilket gør alt inde i Google Chrome-browseren.

Og fordi Chrome er tilgængeligt på næsten alle operativsystemer, kan du styre din Android-enhed fra en pc, Mac, ChromeOS og meget mere. De har også en dedikeret desktop-app, hvis du ikke ønsker at begrænse dig til Chrome-browseren.Der er et par forskellige måder at bruge Vysor på. Den ene er den dedikerede app- og desktop-klient, og den anden er inde i Chrome. Når du bruger en browser, skal du tilslutte et USB-kabel, så din telefon opkræves, mens den streamer Android til pc'en. For at starte skal du aktivere USB-fejlfinding i udviklerindstillinger, downloade ADB til Windows og derefter få Vysor til Google Chrome.

Derefter skal du bare starte programmet, klikke på OK for at tillade tilslutningen og tilslutte USB-kablet. Vælg din Android-enhed og start spejle det med det samme. Personligt er det dedikerede app- og desktopprogram den bedste rute. Med Vysor kan du endda dele kontrol over din Android-enhed med andre mennesker, som en ven, der hjælper dig med at fejle problemer.

VMLite VNC Server

En anden mulighed er VMLite VNC Server, der opretter Virtual Network Computing og giver dig adgang til din telefon hvor som helst. Denne app er mere kompliceret end de fleste på vores liste, og det er ikke gratis, men det er mere kraftfuldt på samme tid.Ligesom Vysor skal du aktivere USB-fejlfinding fra udviklerindstillinger og indstille et par ting, så betal $ 9.99 for appen i Google Play Butik. Tilslut de to enheder med et USB-kabel, kør programmet, og det vil automatisk downloade driverne til Windows. Du skal også bruge VMLite controller-appen, og derefter trykke på start for at nyde tjenesten. Her er en komplet opsætningsvejledning til de interesserede.

Hvis du er forankret, kan du i stedet prøve DROID VNC Server gratis.

MirrorGo

MirrorGo er et andet populært valg, hvis du vil optage og spejle spil på Android. Du kan spejle din enhed til pc'en og optage alt på samme tid. Derefter kan du nemt uploade spilssessioner til YouTube eller Twitch. Selvom du ikke er en gamer, er det en god mulighed for at styre din Android-telefon fra en computer.

Medmindre du skal bruge MirrorGo ofte, anbefaler vi at prøve nogle af de andre først. Ikke fordi det er dårligt, men fordi det efter den gratis prøveperiode koster omkring $ 6 om måneden. Eller køb bare et 1-årigt abonnement for $ 17 og spar penge.Hvad gør MirrorGo fantastisk til gamere? Nå, det tilbyder fuldskærmsstøtte i HD, mus og tastatursupport, skærmoptagelse og optagelse, synkronisering af spildata og sparer og genvejstaster til en bedre spiloplevelse. I grund og grund kontrollerer den tilsvarende berøringsskærm til dit tastatur. Dette er perfekt til at spille Fortnite eller PUBG Mobile på en computer.

For at starte, download MirrorGo til Android, hent skrivebordsprogrammet, start dem begge og følg instruktionerne på skærmen.

AirDROID Spejl

AirDROID er en af ​​de mest populære Android Emulatorer til pc, men det er ikke alt det, det har at byde på. Hvis du ikke vil køre en emulator, skal du bruge AirDROID Mirror til at streame din skærm til en pc.Som de fleste på vores liste, tilslutter du via USB eller WiFi, så det er hurtigt og nemt. Og ligesom Vysor har de en Chrome-udvidelse, der giver dig flere muligheder og support til forskellige operativsystemer.Du skal blot starte AirMirror inde i AirDROID 3 for at komme i gang, og følg deres nemme at forstå instruktioner. Vi kan virkelig godt lide muligheden for at kontrollere din Android-enhed derhjemme eller eksternt, inde i Google Chrome. Flere oplysninger er tilgængelige her.

Samsung SideSync

Millioner mennesker ejer en Samsung Galaxy smartphone eller tablet. Som følge heraf bygger virksomheden en række værktøjer, som gør det muligt at gøre mere med din telefon. Og mens SideSync hovedsagelig er beregnet til at overføre data og filer, eller se efter opdateringer, har den også en spejl option. Den kommer forudinstalleret på Galaxy S8 og Galaxy S9, så prøv det lige nu.

Download Samsung SideSync på din computer og installer det på din telefon fra Google Play Butik, hvis du ikke allerede har det. Så skal du blot åbne dem begge og følge instruktionerne. Sidesync er meget brugervenlig, så du bør ikke have nogen problemer med at få det hele setup.

Når SideSync er åben på din computer, og en Galaxy-telefon går til Indstillinger og kigge efter "Præsentationstilstand". Dette er, hvad du vil bruge til at spejle din Samsung Galaxy til en computer.Derudover, hvis du har en Galaxy S8, Galaxy Note 8 eller Galaxy S9, køb Samsung DeX dock. Dette gør din telefon til en fuld desktop oplevelse, næsten som et helt nyt operativsystem. Det er stadig Android, og du kan styre det med et tastatur og en mus. Så behøver du ikke spejle noget.

TeamViewer QuickSupport

Sidst men ikke mindst er TeamViewer, et program, der er en favorit favorit for lang tid. Gamers elsker TeamViewer, og jeg har tidligere brugt det til teknisk support på en familiemedlems computer. I stedet for at forsøge at forklare noget for nogen, få bare fjernadgang til deres enhed og gør det selv. Det er TeamViewers magt.Hovedfunktionen er at give en anden fjernadgang og spejlkontrol over din Android. Når det er sagt, kan du sætte det op og kontrollere alt selv også, hvilket gør det til et glimrende alternativ til de fleste betalte programmer. Download TeamViewer til din computer, og hent QuickSupport-appen til Android. Tilslut de to og få adgang til dine Android-enheder fra en computer.

Med fjernadgang kan du hurtigt styre en Android-enhed på dit hus, mens du er på arbejde. Perfekt, hvis du har glemt en præsentation, forlod din telefon derhjemme, eller vil styre nogle smarte hjemmeprodukter eller gadgets.

Afsluttende tanker

Disse tjenester giver dig mulighed for at styre enhver Android-enhed fra enhver computer. Nogle er perfekte til spillere, som MirrorGo, mens andre har lidt af alt, hvad der passer til enhver brugers behov. Find ud af hvad du forsøger at gøre, så vælg en og download den i dag.

Når du ved, hvilken Android til pc-tjeneste der passer til dig, skal du downloade den og komme i gang. Prøv at spille Android-spil fra en computer eller nyd millioner af apps på en større skærm. Mens du er her, tjek denne liste over de 100 bedste Android Apps.