Battlefield 2018 Wish List: 5 ting vi ønsker - Artikler

Battlefield 2018 Wish List: 5 ting vi ønsker

Med de første Battlefield 2018-meddelelser komme tættere på, vil vi dele et par ting, vi håber, at gøre det til den næste del af den langvarige serie.

Battlefield 2018 er bekræftet, og en trailer er i værkerne forud for en spilbar demo på EA Play 2018 i begyndelsen af ​​juni. Og da vi nærmer os EAs årlige lanceringsbegivenhed, har Battlefield 2018 rygter skitseret spillets navn, indstilling, flere spiltilstande og meget mere.

Hvis rygter skal antages, vil Battlefield 2018 tage Xbox One, PlayStation 4 og Windows PC-spillere til slagmarkerne i 2. verdenskrig. Det nuværende Battlefield-spil, Battlefield 1, tager spillere på flere forskellige fronter fra den første verdenskrig.

Fra lyden af ​​det vil Battlefield 2018 (også kendt som Battlefield V) låne tungt fra Battlefield 1. Hvis du har haft Battlefield 1, er det nok musik til dine ører.

Ryder om, at det nye Battlefield-spil vil indeholde syv fraktioner og ti kort, når det lanceres senere i år. Ryderede fraktioner omfatter frie franske kræfter, Tyskland (tredje rig), Storbritannien, kejser Japan, kongeriget italien, USA og Sovjetunionen.

Vi har også hørt om tilbagevenden af ​​Behemoths (den massive køretøjsklasse fra Battlefield) og Elite Classes fra Battlefield 1's gameplay. Intet er bekræftet, men vi og mange andre begynder at blive spændte på dette års spil.

Battlefield 1 var fantastisk, men der er sikkert plads til forbedring og i dag vil vi hurtigt skitsere et par ting, vi ønsker fra Battlefield 2018.

operationer


Vi håber, at en af ​​vores favorit spiltilstande fra Battlefield 1 gør det til det næste spil, især hvis Battlefield 2018 fører os til slagmarkerne i 2. verdenskrig.

Operations, en helt ny spiltilstand, der blev lanceret med Battlefield 1, er en af ​​vores yndlingsfunktioner. Det er en kombination af Conquest Assault and Rush spil modes, hvor den angribende side skal skubbe gennem flere zoner for at erobre hele slagmarken.

Forsvarere skal holde et sæt kontrolpunkter ved hjælp af en række våben, køretøjer og terrænet. Det er nogle af de mest sjove vi har spillet et slagmarksspil, især med en fuld gruppe venner.

Operationer arbejdede særdeles godt sammen med Battlefield 1 og Første Verdenskrig (den omfattede nogle af krigs største kampagner) og anden verdenskrigs operationer ville være meget overbevisende.

Hvis spillet kommer med Operations, eller noget lignende, vil vi gerne have DICE til at inkludere en Operations Server Browser lige ved lanceringen.

Det tog måneder for virksomheden at tilbyde en ordentlig måde at gennemse Operations kampe, som ofte førte til spillere (vi inkluderede), der deltog i tomme spil.