10 Google Pixel 2-funktioner, du vil elske & 1 du vil hader - Artikler

10 Google Pixel 2-funktioner, du vil elske & 1 du vil hader

Her er hvad der er nyt med Google Pixel 2 og Pixel 2 XL. Nu hvor begge Googles telefoner er officielle, søger købere at se, hvad der er nyt, og hvis de er værd at købe. Derfor viser vi dig nogle af de bedste Pixel 2-funktioner, du vil bruge daglig og absolut kærlighed.

Selvom ikke meget ændret sig fra, hvad Google leverede sidste år, har de meget at tilbyde. Google har parret fremragende hardware med software, der er hurtigere, smartere og fungerer bare. Derefter tilføjede i maskinindlæring at skabe nogle helt unikke funktioner.

Læs: Pixel 2 Forbestillinger, Pris og fragtinfo

Den oprindelige Pixel havde det bedste kamera på enhver smartphone. I år trådte de tingene op i en kategori og overalt. Fra en bedre skærm, dobbelte front-vende højttalere, Google Lens og Assistant apps indbygget og meget mere. Alt dette kombinerer til en oplevelse, du kun kan få fra Google.Med den nye Google Pixel 2 og Pixel 2 XL er der masser af helt nye funktioner eller kontroller, som du vil elske. Når det er sagt, her er de mest spændende Pixel 2-funktioner, du får, når de begynder fragt den 17. oktober.

 • Større 6-tommers kant-til-kant-skærm (på større XL)
 • Dual Front-Facing Stereo Højttalere
 • IP67 støv og vandresistens
 • Always-On Display
 • Nu afspilles øjeblikkelig sanggenkendelse, selv når telefonen er slukket
 • Google Lens Indbygget
 • Active Edge (squeezable frame) for at starte Google Assistant og meget mere
 • Fantastiske kameraoplevelser
 • Augmented Reality Features
 • Bedre batterilevetid og hurtig opladning

Det er blot nogle få ting, der gør den nye Pixel 2 til en fantastisk smartphone. De kører den nyeste version af Android, der er en ny sikkerhedschip inde for at holde vores telefoner sikre, og de får opdateringer forud for enhver anden Android-telefon på markedet. Der er dog en funktion, du vil hader.

 • Ingen 3,5 mm hovedtelefonstik

Mens Google gjorde opmærksom på, at de havde en 3,5 mm hovedtelefonstik i sidste år, er det ikke længere en mulighed for den nye Pixel 2-serie. Ligesom Apple, Motorola og mange andre producenter fjernede de hovedtelefonstikket. Når det er sagt, har begge telefoner dobbelt stereohøjttalere foran, som skal gøre lidt for det.

Til sidst går vores lysbilledshow nærmere ind i hver af de 10 funktioner, der er angivet ovenfor. Vi forklarer alt, hvad der gør kameraet fantastisk, hvordan vandresistent Pixel virkelig er, og hvad du kan gøre med Google Lens. Derudover kører disse telefoner den nyeste Android 8.0 Oreo, og den er også fyldt med flotte nye funktioner.

Større smuk display


Det første du vil se og elske om den større Pixel 2 XL er skærmen. Google dugede de store bolde til fordel for en 6-tommers kant-til-kant display. Dette er også det første Pixel med en Quad-HD AMOLED-skærm, som giver bedre farver og et højere kontrastforhold. Grundlæggende er skærmen smuk. Desværre har den mindre Pixel store beslag, men det er stadig en stor skærm med en 1080p Full HD-opløsning.

Og mens indkapslerne på Pixel 2 XL er lidt større end Galaxy S8 eller iPhone X, er der en god grund til det. Google tilføjede to fremadvendte højttalere til en bedre brugeroplevelse.

Googles nye 6-tommer skærm bruger også et format på 18: 9. Det betyder, at det er lidt højere og skinnier end ældre telefoner, hvilket gør denne store skærm nem at bruge og nyde. Det er en tilgang, vi har set fra Samsung, LG og nu Apple. I grunden giver de højere krop og små indpakninger dem en stor 6-tommers skærm i en telefon, der er let at holde. Det er ikke større end 5.5-tommer Pixel XL fra 2016.

Du vil elske den større, lysere, smukke 6-tommers OLED-skærm på den nye Pixel 2 XL.