7 Awesome iPhone Customization Apps - Artikler

7 Awesome iPhone Customization Apps

Hvis du ikke har en jailbroken iPhone, betyder det ikke, at du skal gå glip af nogle af de tilpasningsfunktioner, som jailbreaking tilbyder. Her er syv fantastiske iPhone-tilpasningsapps, som du kan downloade fra App Store.

En af de største fordele ved jailbreaking er evnen til at tilpasse næsten alt i iOS, lige ned for at gemme visse elementer i brugergrænsefladen. Men ikke alle iPhone-brugere er fortrolige med at jailbreaking deres enhed, og i betragtning af at der ikke er en jailbreak for den nyeste version af iOS i øjeblikket, er der sandsynligvis mange brugere, der ikke er jailbroken, der gerne vil være.

Med det sagt, mange af de tilpasninger, du kan få på din iPhone gennem jailbreaking, er ikke tilgængelige på ikke-jailbroken enheder, da Apple aldrig ville tillade, at så meget tilpasning implementeres i iOS.

Ikke alt håb er tabt, da der stadig er masser af tilpasninger, du kan lave til din iPhone, selvom det ikke er jailbroken, og mens det er ret begrænset i forhold til hvad jailbreaking kan tilbyde, er det bedre end ingenting overhovedet.

Her er syv fantastiske iPhone-tilpasningsapps, som du bør tjekke, om du vil tage din iPhone til næste niveau uden jailbreaking.

fantastical


En fantastisk kalenderapp til iPhone er fantastisk, og selvom selve appen er rigtig god og god at bruge, er det den widget, der giver en fantastisk brugerdefineret kalender, som du kan få adgang til i Notificationscenter.

Mens lagerkalenderappen har en widget, viser den kun dig en liste over dine kommende arrangementer og aftaler. Fantastical viser dig dog en fuldmånedskalender lige i meddelelsescentret, så du kan få et hurtigt kig på kalenderen, hvis du har brug for det.

Jeg finder dette super nyttigt, hvis jeg har brug for at vide hvilken dag i ugen en bestemt dato falder på. Jeg kan bare svinge ned og få et hurtigt kig.

Fantastical 2 er $ 4,99, men det er det værd, hvis du konstant stole på din kalender.